Om FPP


Klubb FPP
Fetish People Party, eller FPP som vi brukar kalla oss, är en fetischklubb i Göteborg som funnits sedan 1996. Alla är välkomna i klubben och ingen fetisch är främmande så länge den är laglig i Sverige. Alla läggningar är välkomna: hetero-, homo- och bisexuella. Ingen får blir påhoppad på grund av sin läggning – alla måste kunna acceptera varandra! Vi som driver FPP gör detta i icke vinstdrivande syfte. För att få mer information än vad som finns på hemsidan samt delta i våra arrangemang måste du vara medlem. Du måste vara över 18 år för att bli medlem. Nedan följer information om våra arrangemang.

Fester
Ni som inte har varit på FPP:s fester har verkligen missat något utöver det vanliga! Festerna går vanligtvis av stapeln varannan månad, med uppehåll för sommarmånaderna. Det brukar komma ca 300 personer varje gång. Det är människor som gillar att synas i läckra och annorlunda kläder såsom lack, läder, gummi, lingeri, kroppsmålning, piercing, uniformer, S/M-outfit m.m. Vi håller till i en mycket häftig privat lokal. Det som skiljer våra fester från en vanlig krog är att vi har dresscode, vilket innebär att vi inte släpper in personer i vanliga kläder. Vi gör inga undantag från dresscoden, alla måste uppfylla den för att få komma in (se ”Dresscode”). På festerna kommer både heterofolk och människor från HBT-kulturen. Könsfördelningen brukar vara väldigt jämn. Vi är måna om att skapa en trygg miljö på festerna och mycket noga med att alla ska visa varandra respekt. Oönskade närmanden får inte förekomma (se Regler)!

Fetischverkstaden
FPP har tillsammans med BDSM-lokalen Sesam en stor och mycket välutrustad verkstad för tillverkning/ändring av fetischkläder och redskap. Verkstaden är öppen söndagseftermiddagar och tisdagskvällar. Men betalar endast en låg entré samt för det material man förbrukar. Det finns personer på plats som visar hur maskinerna fungerar och hjälper dig att komma igång om du är nybörjare. För mer information och bilder, se ”Verkstaden” i menyn.

Resor
Vi anordnar också resor till andra fetischarrangemang. Genom åren har vi till exempel ordnat bussresor till Manifest i Köpenhamn, Cat People i Oslo, Wasteland och Europerv i Amsterdam samt båtresa till Kinky Club i Helsingfors. Deltagarantalet har varit allt ifrån enstaka personer till 40–50 st.

Gården
Sommaren 2000 gick diverse medlemmar ur olika fetisch- och BDSM-föreningar i Sverige ihop och köpte en gammal sommarkollogård i Bohuslän. Här ordnar vi under sommarhalvåret olika fetisch- och BDSM-arrangemang. För med information, se http://www.bdsmcamp.se.