Klädkod

Fetischism

Fetischism innebär att icke-genitala kroppsdelar (t.ex. hår, fötter, naglar), klädesplagg (t.ex. skor, uniformer, nylonstrumpor) samt speciella material (t.ex. läder, gummi, lack, metall) ger stärkande och själsligt tillfredsställande känslor eller upplevs som erotiskt laddade. även företeelser kan vara fetischistiskt laddade.

Alla som kommer till våra fester ska vara iförd fetischutstyrsel som uppfattas som fetischistisk även av andra. Utstyrseln får inte anses vara stötande av merparten av gästerna. Exakt vad fetischism innebär är mycket personligt och därmed svårt att sätta upp exakta regler för. Nedan följer några exempel på kläder, material och utstyrslar som passar på våra fester.


Material som:


Kläder och accessoarer som:


FPP släpper inte in personer i kalsonger, t-shirt, vanlig skjorta som inte ingår i en genomarbetad temaklädsel, nazistsymboler, jeans, vanliga skinnjackor, lilla festblåsan, enbart skinnbyxor, fältuniform eller andra vanliga icke-fetischiga kläder. Du kommer inte heller in om du är helt naken. Om det tydligt framgår att du bara vill komma in och flukta, eller inte har förstått idén bakom festen kommer du inte heller in.

Ej tillåtet:

Det är inte meningen att man ska komma till festerna bara för att titta på andra, utan man ska själv bidra till stämningen. Vi utgår också från att alla har acceptans för andras fetischer och sexuella läggning samt behandlar varandra med respekt.

Varför en klädkod?

Fetisch innebär inte att man behöver köpa dyra kläder. Man kan försöka tänka till och vara lite kreativ.

Vi har omklädningsrum så du kan byta om till fetischkläder på plats.