FPP/ Sesam/ No Shame presenterar

Fundraising

Party @ Berg211


300 gäster! Vi har lånat FPP beryktade Bunkerberg och Dansgolv!
Shower som på FPPs tid, Bar Garderob och Lekytor!
Hjälp oss festa ihop pengar till Sesams ombyggnad där allt överskott går till ombyggnationen!
Vi bygger ut och om Sesam (Sveriges äldsta BDSM lokal) och arrangerar nu en fest i Berg211 där majoriteten av pengarna går rakt in i projektet. Festen är inte ett FPP (Fetish People Party) event men FPP är med och arrangerar. Förhoppningen är nämligen att man kommer kunna börja köra regelbundna FPP fester igen i den nya ombyggda lokalen på City Torget i framtiden. Andra arrangörer är Sesams idella förening som arrangerar blandannat Klubb- och Cafe Kvällar på Sesam. Även No Shame är medverkande i denna Fundraising som arrangerar månadsvis fester i Göteborg.


Auktion:

Innan och under festen så kommer det att hållas auktion. Auktionen kommer börja i Club_Sesams galleri där en bild och text kommer förklara objekten. Alla objekten kommer vara gåvor så om du har någonting du vill skänka tveka inte att kontakta Nelan. Ett objekt kommer kunna bjudas på innan festen, fram till klockan 21:00 på festkvällen - avslutas alla auktioner utan de tre populäraste. För dessa tre objekt kommer auktionen sen slutföras på festen.


DressCode:

Vi kör på FPP:s vanliga dress code (LLL+), Klicka på [Dresscode] för mer info. Men för kvällen så tillåts för även Frack och Smoking (ej kostym), Galaklänning, genomarbetade Vintage och Vintageinspirerade utstyrslar (t.o.m. 50-tal) eller historiska uniformer.

För mer inspiration kolla gärna vår pintrest: [Klickbarlänk till pinterest]

Har du frågor om din outfit eller vill ha idéer är Ni välkommen att maila till fpp.infomail@gmail.com.


Biljettyper:

 • Earlybird Sesam - 220 kronor:
  Inträde på Fundraising Party i Berg211, måste köpas innan sista februar. Köpes kontant på Sesam så man slipper Service Avgiften från Biljetto.

 • Earlybird - 240 kr:
  Inträde på Fundraising Party i Berg211, måste köpas innan sista februari och det finns endast 100 st.

 • Sesam Biljett - 270 kr
  Inträde på Fundraising Party i Berg211. Köp din biljett över disk på Sesam. Då slipper man betala Service Avgiften på Biletto.

 • Ordinarie Biljett – 300 kr:
  Inträde på Fundraising Party i Berg211.

 • Brons-biljett - 500 kr:
  Inträde på Fundraising Party i Berg211 och en och en fin pin som tecken på din givmildhet.

 • Silver-biljett - 900 kr:
  Inträde på Fundraising Party i Berg211, biljett till invigningsfesten av Sesam Upstairs när det är klart och en fin pin som tecken på din givmildhet.

 • Guld-biljett - 1500 kr:
  Inträde på Fundraising Party i Berg211, VIP-biljett (förfest, bubbel och liten överraskning) till invigningsfesten av Sesam Upstairs och en fin pin som tecken på din givmildhet.

 • Diamant-biljett - 2500 kr:
  Inträde på Fundraising Party i Berg 211, en fin pin som tecken på dig givmildhet, en VIP-biljett till invigningsfesten och ditt namn/nick på en "wall of fame" som kommer sitta på sesam som ett tack för din donation.

 • Platinum-biljett – 10000 kr eller mer:
  Inträde på Fundraising Party i Berg211, en fin pin som tecken på dig givmildhet, en VIP-biljett till invigningsfesten och ditt namn/nick på en "wall of fame" som kommer sitta på sesam som ett tack för din donation. Dessutom får du under 1 år tillgång till privata lektillfällen på Sesam, hur detta fungerar diskuterar vi med de som köper denna nivå.


Upp till Guldbiljetter köpes på Biletto.

[Klicka här för att köpa biljett] *Bargarderob:

Vi har bargarderob med försäljning av alkoholfri dryck och lite enklare mat.


Dj:s för kvällen:

-james-, ManCold, Nino TaresVarmt Välkomna önskar FPP, Sesam och No Shame

* Inget medlemskrav hos fpp för att köpa entrébiljett.